След триумфалната си 2021 г. младата певица Оливия Родриго беше

...
След триумфалната си 2021 г. младата певица Оливия Родриго беше
Коментари Харесай

Оливия Родриго беше избрана за Жена на годината на Billboard

След триумфалната си 2021 година младата певица Оливия Родриго беше определена за "Жена на годината " на сп. "Billboard " и ще бъде почетена на церемонията в Лос Анджелис на 2 март, заяви изданието, представено от Българска телеграфна агенция.

"Траекторията на Оливия към славата е като на легенда на поп музиката ", споделя в изказване Хара Карп, публицистичен шеф в "Billboard ".

"Талантите й на повествовател и създател на песни я направиха един от най-автентичните и вълнуващи нови реализатори, които са експлодирали на сцената от години. Връзката й със слушатели от всички генерации с прочувствено заредени песни за сърдечни драми, ревнивост и съзряване й помогнаха да реализира невероятния за дебютиращ реализатор триумф в класациите. С неспокойствие отдаваме респект на неповторимия й глас и голямо влияние върху почитателите по целия свят за толкоз малко време ", добавя той.

Оливия Родриго стана известна през 2021 година с подобрилия върхове четворно платинен сингъл "Drivers License " и първия си албум "SOUR ". Той беше разгласен за най-хубавия на 2021 година от сп. "Rolling Stone " и избран за един от най-хубавите от в. "Ню Йорк таймс ". Тя оглави няколко годишни ранглисти на "Billboard ", да вземем за пример за най-хубав международен реализатор, най-хубав нов реализатор, топ реализатор на класацията за сингли Hot 100 и топ певица в Hot 100, както и най-хубав създател в Hot 100.

"SOUR " реализира най-вече аудио стриймвания в Съединени американски щати за дебютен албум на певица в историята и сложи връх за най-слушан албум на певица през първата седмица в историята на Spotify с над 385 милиона стриймвания в света. Всички 11 песни от него влязоха в топ 30 на класацията Hot 100 на "Billboard ". Родриго стана първата певица и общо четвъртият реализатор с 11 или повече песни по едно и също време в топ 30.
Оливия Родриго ще стартира турнето си "SOUR " през лятото. Тя ще се показа допълнително от 40 града в Северна Америка и Европа. Всички билети за него са продадени.
Водещата на церемонията "Жените в музиката " ще бъде певицата Сиара, която беше "Жена на годината " през 2009 година

Повечето награди бяха оповестени през януари. 72-годишната Бони Райт е определена за "Икона на годината ".

21-годишната кънтри певица Габи Барет е избрана за "Изгряваща звезда ". Титлата "Новатор " завоюва 27-годишната изпълнителка и авторка на песни Фийби Бриджърс. Рапърката Доджа Кет ще бъде почетена с приз за въздействие.
Носителки на оценките "Разбивач на правила " и "Разбивач на чартове " са надлежно колумбийската певица Карол Джи и американката Съмър Уокър. Рапърката Соуити ще бъде отличена като реализатор, "променил играта ".

Сред предходните "Жени на годината " на сп. "Билборд " са Тейлър Суифт, Карди Би, Били Айлиш, Ариана Гранде, Селена Гомес, Мадона, Лейди Гага.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР