След трансфера на Георги Миланов, треньорът на Левски Станимир Стоилов

...
След трансфера на Георги Миланов, треньорът на Левски Станимир Стоилов
Коментари Харесай

Левски губи универсален футболист в средата на терена

След прехвърлянето на Георги Миланов, треньорът на Левски Станимир Стоилов ще загуби състезател, който можеше да работи на три позиции в халфовата линия.

30-годишният футболист бе употребен най-често като плеймейкър и заставаше малко зад изнесения напред нападател в схемата 4 -2- 3- 1, а имаше моменти, когато запълваше празнините и в средата на терена, където пред отбраната работят Андриан Краев и Филип Кръстев.

При неявяване на един от двамата Миланов заемаше неговата роля и с опита си се справяше чудесно и в тази си роля. Той можеше да бъде позициониран и на левия фланг на нападението, където с по-силния си ляв крайник доставяше остри центрирания в съперниковото наказателното поле.
 Румен Чандъров: Разговаряме с Левски за Асен, има няколко варианти за него
Румен Чандъров: Разговаряме с Левски за Асен, има няколко варианти за него

Финансовият покровител на Септември разяснява информациите за трансфер на сина си Асен в Левски

При неналичието на Георги Миланов Мъри към този момент е направил проектите си кои играчи да го заместят уместно. Ивелин Попов и Илиян Стефанов могат да работят зад тила на нападателят. През първия полусезон двамата бяха употребени по-често в ролята на водачи на офанзивата, само че на всички при " сините " е ясно, че мощните им страни и желания са да играят в по-задни позиции. Вече бе упоменато, че Левски ще притегли Асен Чандъров за заместител на Миланов, а 24-годишният състезател на Септември ще би трябвало да се бори за титулярно място в средата на терена с Филип Кръстев и Андриан Краев, написа " Тема Спорт " в днешния си брой.
 Амбицираният Рикардиньо: Да започваме!
Амбицираният Рикардиньо: Да започваме!

Иска да се потвърди при втория си престой в Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР