След това всичко ми се губи, как сме извикали Бърза

...
След това всичко ми се губи, как сме извикали Бърза
Коментари Харесай

Всички Чухме За Смъртта На Детето На Московски, Но Никой Не Знае Истината За Трагедията, Ето Всичко. Носил Го Е На Ръце, Викове Са Пронизали

След това всичко ми се губи, по какъв начин сме извикали Бърза помощ, по какъв начин сме се опитвали да съживим момчето нищо не помня.. ". Това споделя при разпитите един от приятелите на Ивайло Московски, управлявал дружно с него шейни във съдбовния петък, когато почина дребния наследник на министъра на превоза, написа столичен седмичник.

Минути откакто гибелта на 4-годишния Кристиян била установена, тъщата на Московски, която също е била в Боровец, евентуално взета, с цел да се занимава с децата през плануваната 3-дневна почивка, е откарана с кола за спешна помощ в болничното заведение, откакто изпада в безпомощно положение в резултат на нещастието.

Съпругата на министъра - Маринела, също търси здравна помощ.

На съдбовната дата 2-ри февруари Ивайло Московски, брачната половинка му, тъщата му и двете му деца - Кристиян и Александър, идват в Боровец и се настаняват в хотел Ястребец. Министърът си е пуснал три дни отпуск, с цел да прекара със фамилията и да учат дребния Кристиян да кара ски. Министърът е в курорта със своя другар Илиян Филипов, който месец по-рано е купил 3 моторни шейни с мощ от по 150 кубика. Приятелят кани Московски и децата да пробват шейните, като огромният Александър се качва при Илиян, а Кристиян - при татко си. Третата шейна се ръководи от друго семейство.

Теренът, по който минават, е обозначен за шейни, само че и прекомерно глинест поради неналичието на доста сняг. В региона към хижа " Чакър челник " грапавина на пътя обръща втората шейна. Министърът се натриса на бабуна, която безусловно прекатурва шейната, която тежи 400 кг и затиска съдбовно детето му.

Седмица след кошмарния случай, министър Московски е тотално срутен. По думите на негови близки той е очевидно измършавял, брадясал и с големи кръгове към очите, в резултат на преживения потрес, написа Пик.

Близки на транспортния министър са безапелационни, че той няма виновност за нещастието, както се пробват да внушат недоброжелателите му.

За гибелта на 4-годишния Кристиян се води досъдебно произвеждане за ликвидиране по несъобразителност. Делото е изпратено на Националната следствена работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР