След това той потегли и мина през червен светофар в

...
След това той потегли и мина през червен светофар в
Коментари Харесай

`Mindless` Джош Редфърн в затвора за кражба на автобус в Нотингам и заминаване с него на 10-милно пътуване

След това той потегли и мина през червен светофар в центъра на града - блъсна спряла кола по пътя и отписа другото транспортно средство.

След това 25-годишният подкара лилавия рейс Indigo TrentBarton до Borrowash, покрай Дарби, където го изостави и избяга от местопроизшествието.

Но той беше по-късно хванат, откакто полицията на Нотингамшир разгласява негово изображение от камера за видеонаблюдение във Фейсбук и прикани очевидци да се явят.

Полицаите описаха дейностите му като „ безсмислени, безразсъдни и рискови “.

Прочетете повече от Sky News:
Израел-Газа последно: Израел организира „ морска офанзива “

PC Мат Фишър от полицията на Нотингамшир сподели: „ Той се качи в рейс и потегли към натоварения градски трафик - евентуално без да мисли за вредата, която може да аргументи на другите участници в придвижването.

„ За благополучие никой не беше съществено ранен, само че това не е с помощта на Redfern.

>

„ Той отписа една кола, откакто се сблъска с нея и можеше да нарани всеки различен, с който влезе в контакт. “

Изображение: Джош Редфърн. Снимка: Нотингамширската полиция

Редфърн, който взе рейса в петък, 4 август тази година, беше наказан на 12 месеца затвор по време на чуване в Нотингамския кралски съд в четвъртък.

По-рано той се призна за отговорен в лишаване на транспортно средство при усложнени условия, неспиране след злополука, шофиране с отнемане от дееспособност и шофиране без застраховка.

Съдът изслуша Редфърн от Дарби, който беше с условна присъда затвор за закононарушения, свързани с опиати по това време. < /p>

През декември 2022 година той беше наказан на 16 седмици отнемане от независимост, условно за 12 месеца, за владеене на опиати от клас A и клас B, както и за „ угриженост в доставката “ на клас B медикаменти.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР