След толкова обвинения, явно вече съм по-голям престъпник от Ал

...
След толкова обвинения, явно вече съм по-голям престъпник от Ал
Коментари Харесай

Тръмп: Либералите ще правят електрически танкове, за да убиваме екологично

След толкоз обвинявания, очевидно към този момент съм по-голям нарушител от Ал Капоне, съобщи някогашният президент

Бившият американски президент Доналд Тръмп предизвести на предизборна среща в Айова, че новите хрумвания на глобалистите включват електрически танкове и електрически лодки. „ Батериите им ще са толкоз огромни, че предлагам да им турнат колела и да ги закачат за танковете като ремаркета – да си ги влачат на фронта “, иронизира Тръмп. Той предизвести, че цялата акция по електрифициране на всичко е полуда.

„ Знаете ли коя е най-голямата наслада на водача на електромобил? Когато е съумял да му зареди батерията. Но 10 минути по-късно той изпада в шизофрения: Къде ще намеря станция, с цел да презаредя още веднъж “.

Тръмп описа и за среща със собствен другар производител на лодки, който му се оплакал, че скоро електрическите акумулатори навлизат и в този отрасъл. „ Батериите ще са толкоз обемисти, че на процедура ще потопят тези лодки. А до момента в който пропадам, има възможност и да бъда цапнат от токов удар. Ако в това време в близост има и акула, ще мога да предпочитам – токов удар или акула “, язвително разказа Тръмп.

Въпреки десетките каузи, които му бяха формирани съвсем незабавно, откакто се разбра, че той издига кандидатурата си на вътрешните избори в Републиканската партия за президентска номинация, Тръмп не губи възприятието си за комизъм.

На 29 септември на различен протест в Калифорния той установи: „ Дори Ал Капоне не е имал толкоз повдигнати обвинявания, колкото аз “.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР