След тези избори ще дойде времето, когато ще се обединят

...
След тези избори ще дойде времето, когато ще се обединят
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Едва след тези избори ще се обединят патриотичните формации

След тези избори ще пристигна времето, когато ще се обединят патриотичните обединения, доколкото те са такива и до каква степен те са потвърдили, че са такива, и ще стартира едно обединяване, в което аз се надявам да бъда един наставник, човек, който да демонстрира посоката.

Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на партия " Атака " и претендент за президент Волен Сидеров.

" Не желая към този момент да бъда със сабя начело, тази функционалност съм я изпълнявал, знам какво значи, тъй като тогава получаваш най-тежките удари ", добави той.

Но това обединяване по думите му е допустимо едвам след изборите, откакто се преглътне следващата горчива чаша на измамата.

" Виждам клатушкане по някакви облици, които са измислени, нарисувани като анимационни герои, като детски филми, барбарони, които се нагаждат. Но ще минат тия избори и тогава ще се сплоти към този момент виждане от българите към националистическия подтик, към българския фактор, тъй като ще схванат, че всичко до момента е било машинация и тогава ще стане обединяването ", разяснява Сидеров.

На въпрос за какво е действителен конкурент на Румен Радев, той отговори, че не може да се сети за по-реален и достоверен

" Защото другите ги виждам, виждам ги тука. От професор по-нагоре, всички професори, генерали в България, цялостно с професори и генерали. Може би имаме най-вече генерали на глава от популацията. Няма мъже с темперамент, които да кажат на американци, на руснаци в това число, тъй като в този момент знам какво ще ме питате " Вие по този начин за Америка, но по този начин за Русия ". Не, към всички съм задоволително с темперамент ", сподели още Сидеров.

По думите му в този момент към този момент в Русия има доста мислители, откриватели, геополитици, които споделят " да, България ни е дала каквото би трябвало, само че го признават на час по лъжичка. Ще го признаят това време, аз съм сигурен. Въпросът е ние да сме сигурни в себе си ".

Той предвижда, че след парламентарните избори ще забележим параламент, в който Кирил Петков и Асен Василев ще се схванат с всички, тъй като съгласно него такава им е ролята.

" Ще се скалъпи някакво държавно управление и ще създадат това, което от дълго време се мъчат да стане, ние сме фронтова страна - ние ставаме фронт против Русия, ние ставаме страна, в която държавното управление е безусловно подчинено на американското посолство, ние ставаме страна, която би трябвало да ненавижда Русия и да поносим вреди от това, ние ставаме страна, в която колонизацията продължава ", разяснява Волен Сидеров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР