След тези избори, до които многократно предупреждавахме, че не бива

...
След тези избори, до които многократно предупреждавахме, че не бива
Коментари Харесай

Христо Иванов: Идва ред всички да платим цената за политическата недалновидност

След тези избори, до които неведнъж предупреждавахме, че не трябва да се стига, получаваме още по-фрагментиран парламент. И, за жалост, идва ред всички да платим цената за политическата непредвидливост, тласнала страната ни към следващите предварителни избори и пропуснала опцията за навременно обединяване на партиите на смяната. Това написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. 

Той разяснява, че ще изчакат окончателните резултати на следващия ден, преди от “Демократична България ” да коментира изборите всъщност.

" Днес обаче желая да благодаря на всички, които не останаха безразлични към ориста на България и отидоха до урните. Искам да благодаря и на сътрудниците ни в “Демократична България ” - ДСБ и Зелено придвижване - за взаимната ни работа в тази четвърта поредна акция в границите на 18 месеца. Зад резултатите на обединението стои трудът на щабове и локални организации на всички места в страната. Благодарност и към тези от претендентите, борили се за доверие в четвърта поредна акция. Благодаря на всички Ви, че през днешния ден участвахте в определянето на българската орис. Пътят ни може да е сложен, може да е фрустриращ, само че е значимо да бъде извървян. Няма кой да изведе България напред, в случай че сами не се погрижим да го създадем ", написа още Христо Иванов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР