След тежка битка с Ваня Теодора Дякова стана поредният участник,

...
След тежка битка с Ваня Теодора Дякова стана поредният участник,
Коментари Харесай

Теодора Дякова след отпадането от "Фермата": Просто дойде моето време да си тръгна

След тежка борба с Ваня Теодора Дякова стана следващият участник, който напуща " Фермата ". В предаването „ Тази заран “ тя описа малко повече за прекарванията си в предаването.

Теодора показа, че за нея дуелите във " Фермата " са като една центрофуга, която изхвърля тези, на които им е пристигнало времето, а в този момент явно е пристигнало нейното време. Тя призна, че Ваня е била мощен съперник и напълно справедливо е спечелила.



Най-важното, което е получила Теодора от присъединяване си, е, че е засилила вярата си. Докато беше в предаването, тя постоянно демонстрираше, че е вярваща.

Според нея вярата, флагът и химнът са нещата, които могат да ни накарат да се усещаме мощни даже когато сме изправени пред провокации.



Голямото предпочитание на Теодора да взе участие във „ Фермата “ я е върнало в България. Иначе от 7 години живее в Чикаго и развива личен бизнес.



Тя се занимава с камъни и твърди, че те ѝ приказват по един необикновен метод. За нея камъните са енергийност и връзка на индивида със земята. През последните години от ден на ден хора желаят да осъществят тази връзка.

До края на " Фермата " остава напълно малко време и Теодора си има любимци. Според нея предаването би трябвало да бъде извоювано от Кико, Марти или Любо.

Още за участниците във " Фермата " може да прочетете на:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР