След срещата на върха в Манхайм през месец май миналата

...
След срещата на върха в Манхайм през месец май миналата
Коментари Харесай

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС доц. д-р инж. Медиха Хамза за социалната икономика

След срещата на върха в Манхайм през месец май предходната година погледът на Европа се обръща към стопанската система като обществен вектор. На тази намира се показва Манхаймската декларация, която поставя основите на Европейския проект за деяние. Мерките, разказани в декларацията, основават устойчиви стопански действия с позитивно обществено влияние -  растеж, иноваторство, екология, претовареност, и други Препоръчва се взаимоотношение сред европейските, националните, районните и локалните управляващи, както и на всички заинтригувани страни в региона на обществената стопанска система.



България има своето присъединяване в обществената политика на Европейския парламент в лицето на евродепутата Александър Йорданов - член на Социалната комисия в европарламента, както и представител на дясно-консервативната политика на Съюз на демократичните сили в Европейската национална партия. Тази политика ще отвори нови хоризонти за обществената стопанска система в Европа чрез Европейския проект за деяние, който дава на бизнеса и всички сфери в страните членки благоприятни условия за напредък, както и отключване на техния капацитет.



България има голяма потребност от тези ограничения за справяне с следствията от рецесиите, а плануваните дейности дават съответни решения на следствията от Ковид пандемията, политическата и геополитическата рецесия. Това, предвид на продължаващото повече от година хаотично-финансово и упадъчно ръководство, бе предмет на диалозите, които доцент Хамза организира на място в Брюксел. Като специалист, зает със обществената политика и някогашен ръководител на комисията за обществени действия и жилищна политика към Общинския съвет във Варна, претендентът за народен представител от Съюз на демократичните сили в обединението ГЕРБ-СДС доцент Хамза счита, че „ цялостната тактика на ограниченията, заложени в Манхаймската декларация и Плана за деяние, е да се одобри цялостна рамка в поддръжка на обществената стопанска система и да се реализиран ефикасни резултати при решение на рецесиите “.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР