След спечелената титла от Евро 2020, всеки един италианец преживява

...
След спечелената титла от Евро 2020, всеки един италианец преживява
Коментари Харесай

Фабио Капело: Париж е новата Мека

След извоюваната купа от Евро 2020, всеки един италианец претърпява необикновено спортно лято, а един от тях е Фабио Капело, който даде изявление пред „ La Gazzetta dello Sport “, в което съобщи, че „ в никакъв случай не се е чувствал по-горд, че е италианец “. Той разяснява и Серия А, трансферния прозорец и прехвърлянето на Лионел Меси в Пари Сен Жермен.

" Бях в Лондон на 11 юли, скачахме, крещяхме, празнувахме, беше същинско наслаждение “, сподели Капело за финала против Англия.

Италианецът разяснява и най-актуалната тематика през това лято: " Заради рецесията, породена от COVID-19, богатите клубове са единствено тези с арабски и съветски притежатели. Меси разумно избра ПСЖ, Париж е новата Мека “.

" Юве е любимец за купата, само че на Макс Алегри няма да му е толкоз елементарно да повтори триумфите си. Очаквам нещо особено от Де Лихт и Дибала. Джеко е съвършеният заместител на Лукаку. Жиру е необикновен нападател, чакам Леао да избухне, а Тонали да израсне. Донарума избра клуба, за който всички приказват, само че Милан заслужава повече признателност “, приключи Капело с упованията си за новия сезон в Серия А.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР