След спечелен конкурс за повишаване, в Окръжна прокуратура-Велико Търново в

...
След спечелен конкурс за повишаване, в Окръжна прокуратура-Велико Търново в
Коментари Харесай

Прокурор Весела Кърчева и прокурор Радослав Батанов встъпиха в длъжност в Окръжна прокуратура – Велико Търново

След извоюван конкурс за повишение, в Окръжна прокуратура-Велико Търново в служба встъпиха прокурорите Весела Кърчева и Радослав Батанов.

Актовете им за встъпване бяха връчени от Христо Христов – административен началник – областен прокурор на Окръжна прокуратура – Велико Търново, който им пожела сполучлив професионален път. Прокурорите Кърчева и Батанов са нараснали в длъжността „ прокурор “ в Окръжна прокуратура–Велико Търново с Решения по Протокол №24 от 22.06.2022 година и по Протокол №26 от 26.06.2022 година на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет на Република България.

Радослав Батанов има над 23 години юридически стаж. През 1998 година – 1999 година е бил правосъден претендент в Окръжен съд–Русе, а по-късно (2000 година – 2006 г.) е работил като следовател в Окръжна следствена работа – Русе. От 2006 година досега е прокурор в Районна прокуратура-Русе, като е представител на същата прокуратура. В интервала 2015 година – 20016 година е бил заместник-административен началник – заместник-районен прокурор на РП-Русе. Има сан „ прокурор във ВКП и ВАП “.

Весела Кърчева е с над 16 години юридически стаж. В органите на правосъдната власт стартира работа през 2006 година, като младши прокурор в Окръжна прокуратура–Велико Търново. От 2009 година досега е прокурор в Районна прокуратура–Велико Търново, като от ноември 2019 година е командирована като прокурор в Окръжна прокуратура–Велико Търново. Има сан „ прокурор във ВКП и ВАП “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР