След снощното повторение на епизода, в който Гери Дончева бе

...
След снощното повторение на епизода, в който Гери Дончева бе
Коментари Харесай

Гери Дончева шокира с непочистени от перата френски петлета и охлюви в „Черешката”

След снощното повтаряне на епизода, в който Гери Дончева бе хазаин в „ Черешката ” мрежата завря от отрицателни мнения. Въпреки, че публиката бе гледала към този момент шоуто не съумя да преглътне разочарованието си  от дамата, която се има за вип личност и споделя, че е закърмена с черен хайвер.

Самовлюбената и капризна дама даде поръчка, че ще подготви в дома си изтънчено френско меню. Което включва френски петлета, приготвени на фурна с картофи, за предястие предложи полуготово ядене по известно като охлюви „ Ескарго ”. Поднесе й „ Рататуй ” където включи тиквички съгласно задачата на началник Манчев.

Само, че дамата, която се хвали с перфектността си освен не готви, всичко свърши мъжа, с който живее на фамилни начала. А тя се държеше от самото начало все едно играе по сюжет, който авансово бе режисирала сама.

А феновете се гневят на самовлюбената пиарка и разясняват присъединяване й по този начин: ”Гери цяла седмица ощетяваше другите с ниски оценки като използваше смешни оправдания за постъпката си. ”, „ Колкото  да се мъчи госпожата не можа да надскочи селската си същина!  Независимо от хвалбите й, че всяка седмица яде охлюви! ”

А други видяха неща, за които другояче сериозния Манчев не обели дума. Като да вземем за пример непочистените от перата трътки на френските петлета, както и че поднесените охлюви са полуфабркат.

Все неща, на които топ кулинаря не обърна внимание. И единствено на нея даде 9 точки, които Гери не заслужи. А мрежата ври и кипи от мнения и против Дончева и против Манчев. Хората се ядосват, че останалите участници се скъсаха от готвене, само че бяха употребявани за декор, на който да блесне тая неприятна персона.

Тагове: new Гери Дончева Черешката на тортата спечели плкета шеф Манчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР