След снощното емоционално отпадане на един от фаворитите в Игри

...
След снощното емоционално отпадане на един от фаворитите в Игри
Коментари Харесай

Двойка ли са Елизабет и Морунов от Игри на волята?

След снощното прочувствено отпадане на един от любимците в " Игри на волята " - пожарникаря Димитър Морунов, в мрежата заваляха хиляди мнения за това какъв брой заслужен човек и добър състезател е бил той. Изглежда обаче уменията му на арената и качествата му на мъж не са превзела само феновете пред екрана.

В мрежата се появи завладяващо видео, в което Александър - един от миналогодишните участници се включва на видео връзка с част от участниците от настоящия сезон, които са се събрали и гледат дружно " Игри на волята ". Тази традиция стартира още през цялото време, защото форматът публично е завършил и някои от участниците се събират вечер да гледат и разясняват случилото се.

На видео онлайн се видя по какъв начин Морунов и Елизабет гледат шоуто прегърнати, само че щом виждат камерата се отдалечават, очевидно смутени. Такива клюки се прокрадват от известно време измежду останалите участници, а видеото единствено удостоверява, че може би в действителност имаме вест. Компания им вършат Валентин, Елия и Туджаров.
@naydenovv.n
Reply to @_igri..na..volqta_ #fyp #александър #морунов #елизабет #елия #валентин #приключенци
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР