След смъртта на кралица Елизабет на 8 септември във Великобритания

...
След смъртта на кралица Елизабет на 8 септември във Великобритания
Коментари Харесай

Най-нелепите прояви на траур след смъртта на кралицата

След гибелта на кралица Елизабет на 8 септември във Англия беше разгласен интервал на печал, който ще продължи малко след погребението й. Някои бизнеси, организации и обособени хора обаче стигнаха до крайности в отбелязването му.
 Принц Уилям, процесията с ковчега на баба му кралица Елизабет и по какъв начин това е събудило мемоари за гибелта на майка му
Скритата контузия на принц Уилям

Какво разкри синът на Чарлз и Даяна

Guardian събраха най-куриозните прояви на печал.

Да изгониш гостите си

Веригата ваканционни селища Center Parcs разгласи, че в символ на респект към паметта на кралицата гостите, които имат резервация за денят на погребението й... ще би трябвало да прекарат нощта другаде. Последваха гневни митинги за това, че компанията скапва ваканцията на клиентите си и след това решението беше анулирано.

Без колела в деня на погребението
 Снимка 533192

Британската федерация по колоездене посъветва феновете на велосипеда да не се качват на колелата си на 19 септември - денят на погребението на Елизабет II. Впоследствие смекчи мярката си, като помоли да не се организират колоездачни надпревари, тренировки или по-масови събирания на велосипедисти.

Без звукови сигнали в супермаркета

Веригата супермаркети Morrisons сюрпризира клиентите си на гишетата за самообслужване, като отстрани нормалното бибиткане при маркиране на стоката в символ на респект към паметта на кралицата.

Промяна в полетите
 Снимка 530335

Пътуващите от или до летище " Хийтроу " в Лондон през отминалата сряда бяха неприятно сюрпризирани, когато полетите сред 13:50 и 15:40 часа на 14 септември бяха забавени. Причината: тишина в небето над Лондон за времето, когато траурната върволица с ковчега на кралицата минава през града. Нещо сходно се чака да се случи и на 19 септември.

Трактори в печал

Кортежът с ковчега на кралицата от Балморал до Единбург на 10 септември в едно от селата по пътя беше посрещнат с кордон от трактори, подредени в символ на печал.

Very moving. Incredible illustration of pure respect.

Farmers have formed a guard of honour with their tractors for the late Queen as she passes through Aberdeenshire on her way to Edinburgh.

— Robbie Moore MP (@_RobbieMoore)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР