След сложни преговори с президентите на Турция и Иран за

...
След сложни преговори с президентите на Турция и Иран за
Коментари Харесай

Жена тръшна Путин, джудист му изкълчи пръста /снимки+видео/

След комплицирани договаряния с президентите на Турция и Иран за бъдещето на Сирия в Сочи и тежък прием Владимир Путин се отдаде на спорт. Руският президент, притежател на черен колан по джудо, се включи в подготовка на националния тим в града, хазаин на зимната олимпиада през 2014 година, заяви “Евронюз”.
Руската телевизия сподели по какъв начин 66-годишният Путин мята на земята един след различен няколко джудисти. Единствената, която съумя да го тръшне на пода, беше олимпийската медалистка Наталия Кузютина. Тя била по-нападателна от мъжете и го трансферирала над главата си, написа в. “Московски комсомолец”.
Снимка от момента, в който беше свален на тепиха, не беше пусната, показва в. “Дейли мейл”. Путин се изправи, целуна джудистката по главата, а по-късно сподели, че упражненията карат хората да се усещат същински.
На тренировката спаринг-партньори на Путин бяха няколко олимпийски първенци. По време на битка с един от тях 66-годишният президент си изкълчи десния безимен пръст. извикан бе доктор, който го превърза.
Путин от дълго време култивира имидж на твърд вид и е показван по малкия екран по какъв начин играе хокей, гали амурски тигър, язди кон и се гмурка на дъното на Черно море.
Междувременно съветският президент съобщи, че европейските страни не желаят на тяхна територия да бъдат ситуирани американски ракети, само че не смеят да възразят на Съединени американски щати, съобщи ТАСС. “ Да, никой не желае, само че седят и си мълчат”, сподели Путин пред публицисти в Сочи. Той означи също, че в този момент Европейският парламент приема повече на брой решения, наложителни за всички членки на Европейски Съюз, в сравнение с преди време е приемал Върховният съвет на Съюз на съветските социалистически републики. “Напълно самостоятелни страни просто не съществуват в света”, заключи Путин.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР