След шумния си развод с Алекс Петканова Лудия репортер не

...
След шумния си развод с Алекс Петканова Лудия репортер не
Коментари Харесай

Дани си навлече най-големия хейт досега: Снима се с Дениз и Виктория от ‘’Ергенът’’

След шумния си бракоразвод с Алекс Петканова Лудия кореспондент не стопира да качва фотоси и сторита с разнообразни девойки.

Преди време той се развихри в Милано, където щракна дупетата на няколко засукани мадами, а в този момент пусна кадър с две от най-скандалните участнички в риалити сензацията “Ергенът” - Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. Дани не прецизира къде тъкмо се е снимал с спорните девойки, само че фотосът бързо провокира вълна от мнения.

Въпреки че фотографията има над 11, 000 лайка почитателите на Петканов по никакъв начин не са удовлетворени от новата посока, която той е подхванал.

“Толкова ниско ли падна, бе, Даньо?” - го попита една от тях. “Изми ли си ръцете след фотосите?” - пък запита различен от почитателите на инфлуенсъра.

“С тази фотография те отследвам от всичките ти профили. Не знаех, че си човек, който поддържа насилието и насилниците. Днес го потвърди.” - написа друга.

Имаше даже мнения, намекващи, че Дениз и Виктория практикуват най-древния поминък на земята. “Дани, нямаш токова пари за Виктория”, “От дясно 90 лв. на час,от ляво 70 лв. на час” и “Едната желае Ролекс другата дядо над 60г може и 70г потресаващо тъжно” - бяха единствено част от тях.

“Това ли е образецът, който искаш да даваш на сина си? Отвратителни и пропаднали дами! Как не ги е позор да се демонстрират на открито, че и се държат все едно нищо не е станало!” - пък написа друга, визирайки мненията на самия Дани, който съобщи, че не е бил благополучен във връзката си с Алекс и е решил да я напусне, с цел да даде добър образец на сина си Габриел.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР