След ретроградното влияние на Меркурий, идва ред на това на

...
След ретроградното влияние на Меркурий, идва ред на това на
Коментари Харесай

Задава се ретрограден Юпитер: как ще се отрази това на всяка зодия?

След ретроградното въздействие на Меркурий, идва ред на това на Юпитер. Планетата попада в тази фаза от 10 април до 10 август, само че вместо да носи несгоди, ще радва доста хора. Според астролозите, ще има обрати в живота на представителите на избрани зодии.

Точно на 10 април Юпитер попада в знака Стрелец. Родените под този знак не трябва да се настройват за неприятни неща, тъй като ги чакат по-скоро триумфи, благоприятни условия за развиване на работното място и нови връзки.

Положителното влияние на ретроградния Юпитер ще даде подтик на тези, които имат купища проблеми за разрешаване. Някои ще имат повече шанс за сметка на други, които ще се сблъскат с много трудности по пътя към мечтаната цел. На други планетата ще донесе повече самочувствие.

Телец, Скорпион и Козирог  – родените под тези три знака ще имат най-вече компликации. Емоционални и избухливи, те мъчно ще се концентрират. Според експертите, до 10 август те не трябва да разчитат на интуицията си, тъй като може да ги подведе и да ги накара да вземат неправилни решения за своето бъдеще. Самоконтролът през това време е доста значим.

Рак, Стрелец и Риби  – хората с тези зодии ще са много самонадеяни. През интервала ще се усещат комплицирани и нещастни. По отношение на интелектуалното им израстване, планетата ще им помогне да подредят живота си и да поправят грешките, направени в предишното. Ретроградната фаза е и опция да се извинят за това, което са предизвикали на най-близките си хора и да се научат да носят отговорност за постъпките си.

Овен, Лъв и Водолей  – те ще усетят значително позитивната страна на ретроградния Юпитер. Ако досега не са намерили своето занятие, от 10 април нататък ще имат опцията за реализация на някои техни проекти, която ще им отвори вратите към мечтаната работа. Те ще могат да се самоусъвършенстват, да разкрият целия си капацитет и най-накрая да подредят живота си.

Близнаци, Дева и Везни  – нелек интервал чака хората с тези знаци. Те не трябва да витаят в облаците и да мечтаят, а по-скоро да се върнат към грешките, които са сторили в предишното. Добре е да седнат и да си създадат проект за идващите няколко седмици, с цел да може да осъществят по-лесно задачите си./ tialoto.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР