След разкритията на новия служебен кабинет, направени вчера на извънреден

...
След разкритията на новия служебен кабинет, направени вчера на извънреден
Коментари Харесай

ПП съветват служебните министри да почерпят опит от тях и да не всяват страх в населението

След разкритията на новия длъжностен кабинет, направени през вчерашния ден на ексклузивен брифинг „ Продължаваме Промяната ” излязоха с позиция по отношение на газовите доставки.

„ Правителството на Кирил Петков контракти още предходната седмица нови количества полутечен газ на цени към 30 $ по-ниски от европейските. За да не сложи служебния кабинет пред приключен факт с последна договорка, беше обезпечена опция за потвърждаване или отменяне на офертата за втечнения газ до 19 август, ако служебният кабинет не успее да обезпечи нужната инфраструктура, или успее да откри по-надежден и по-евтин източник на газ ”, написа в известието на Политическа партия. 

Те поучават служебните министри да почерпят опит от тях и да не всяват боязън в популацията.

„ За октомври към този момент имаме контрактуван слот, за ноември също имаме две варианти – служебният кабинет може да ги прегледа. През април държавното управление на Кирил Петков за две седмици обезпечи терминал за полутечен газ в Турция – служебният кабинет може да се възползва от този опит.

Апелираме да не се всява боязън измежду популацията и оставаме разполагаем да окажем подпомагане. Приоритет на служебното държавно управление би трябвало да е да обезпечи надеждни доставки, като сътрудниците не би трябвало да не помнят, че най-големият проблем на съветския газ, е, че може да бъде спрян когато и да е. Припомняме на българското общество, че не Кирил Петков и Александър Николов стопираха доставките по газовия контракт, а „ Газпром ” - едностранно и в нарушаване на контракта с България ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР