След разгорещения и купонджисйки сезон на Лъва е време да

...
След разгорещения и купонджисйки сезон на Лъва е време да
Коментари Харесай

Какво да очаква всяка зодия в сезона на Девите Част 2

След разгорещения и купонджисйки сезон на Лъва е време да се отправим към Девата. Както към този момент знаете, този едномесечен интервал ни дава мотив да организираме себе си, да станем по-продуктивни и да вземем живота си в ръце. Девата ви приканва да завършите от дълго време отлагани планове и да се заемете с подредбата на дома си.

Облагодетелствани през този интервал са земните знаци Дева, Телец и Козирог, само че това не значи, че останалите няма да могат да се възползват от преимуществата, които им носи този месец. В сезона на Девата няма място за доста страсти - в този момент на респект са практичността и вниманието към детайла.

А в този момент да забележим какво я чака всяка зодия през този сериозен интервал от годината!

Лъв

Сезонът ви свърши и към този момент не сте в светлината на прожекторите. Време е да се концентрирайте и да се върнете към работните си задължения. Способни сте да свършите чудесна работа, завършвайки плановете си и като резултат да получите заслужено заплащане. Не се изненадвайте, в случай че получите бонус! След това можете да се поглезите с нещо хубаво като премия.

Дева

Честит Рожден ден!!! Дойде вашият миг да заблестите! Всички вибрират на същото равнище като вас и вие процъфтявате през идващия месец. Ще откриете какво е значимо за вас и върху кои задания желаете да се концентрирайте. Работете крепко, дайте най-хубавото от себе си и животът ви ще се трансформира от добър в доста по-добър.

Везни

В момента не се случват доста забавни неща към вас. Не стартирате нова работа и нямате време да се срещате с нови хора - прекомерно сте заети да работите върху предходни работни места, минали планове и минали взаимоотношения. Нещата, за които в никакъв случай не сте се затваряли, се връщат и би трябвало или да ги отрежете изцяло, или да ги приемете още веднъж в живота си с цялото си сърце. По този метод ще можете да започнете вашия сезон безпроблемно.

Скорпион

Вие сте същинска обществена пеперуда през този месец! Прекарвате време с приятелите си, създавате нови връзки и си прекарвате ужасно. Но този месец не е единствено веселба - от вас се желае да методите към обществения си живот от по-практична позиция. Дръжте най-хубавите си другари наоколо, само че в случай че имате токсични другари или обстановки, които ви вредят, в този момент е моментът да ги отстраните.

Част 1 вижте!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР