След раздялата на Меди и Моника Валериева моделката сякаш изчезна

...
След раздялата на Меди и Моника Валериева моделката сякаш изчезна
Коментари Харесай

Къде изчезна Моника Валериева? Моделката най-после проговори - за любовта, депресията и още

След раздялата на Меди и Моника Валериева моделката като че ли изчезна от Instagram. Но повода за това надалеч не е меланхолия след случилото си. Всъщност Моника даже не е изчезнала от Instagram, в противен случай - просто не разгласява нищо.

Това разкри тя пред своите почитатели, като употребява свободното си време, с цел да отговори на някои техни въпроси. По думите на Валериева Instagram е станал извънредно отегчителен напоследък и на нея просто не ѝ е забавно да качва наличие в платформата. Решението ѝ обаче не било дефинитивно, тъй че може в някакъв миг да се завърне, изяснява тя. 

Виж още: Няма Златка - няма проблеми! Благо Джизъса избяга в Бали, засипаха го с хейт 

По думите на Моника няма нищо правилно в писанията на уеб страниците, че е в меланхолия, че се бори с паник офанзиви или нещо сходно. Тя не пропусна да се надсмее на тези изказвания и заключи - постоянно са писали, постоянно и ще пишат! 

Иначе Моника призна, че би живяла отвън България и за следващ път даде обещание на почитателите си да не ги занмава със спонсорирани изявления сходно на останалите инфлуенсъри. 

Виж още: " Симптом на меланхолия е ": Скандалната Ивана проговори за един сериозен проблем

Що се отнася до любовта, Моника продължава да има вяра в нея и твърди, че я вижда във всяко измерение на живота. Тя обаче не отговори на нито един въпрос, обвързван с връзката ѝ с Меди. 

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР