След пускането си в страни като САЩ и Обединеното кралство

...
След пускането си в страни като САЩ и Обединеното кралство
Коментари Харесай

Threads отброява до пускане в ЕС през следващата седмица

След стартирането си в страни като Съединени американски щати и Обединеното кралство през предишния юли, Threads най-сетне ще бъде уголемен за консуматори в Европейския съюз на 14 декември. Meta към момента не е направила публично известие.

Вместо това избра прикрито да актуализира уеб страницата на Threads с таймер за назад отброяване без име. Той не може да се види в страни, където Threads към този момент е разполагаем.

Остават малко под 6 дни от часовника.

Европейските консуматори на Instagram могат също да търсят термина „ ticket “ в приложението, с цел да открият цифрова покана за Threads. Тя върви дружно със сканируем QR код и време на пускане. То може да варира според от страната, в която се намира потребителят.

Вече редица организации изпратиха питане към Meta за детайлности

Най-задаваните въпроси са дали във всички страни от Европейски Съюз ще забележим платформата. Но най-вероятно ще е по този начин. Предвид, че рестриктивните мерки, поради които се забавиха, важат на равнище Европейски Съюз, а не за обособени страни от него.

Забавянето на стартирането на Threads в Европейски Съюз е породено от това, което представителят на Meta Кристин Пай разказа като „ идна регулаторна неустановеност “. Вероятно във връзка със строгите правила според Закона за цифровите пазари (DMA) на блока. Meta, дружно с други софтуерни колоси като Microsoft и Apple, бяха публично избрани като пазачи на платформата според закона през юли.

Трябва да съблюдават нови правила по отношение на потребителското единодушие и отбраната на данните.

Не е ясно все още дали са направени някакви промени в главното преживяване на Threads в Европейски Съюз, с цел да се съобразят с тези правила.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР