След проведена среща между ръководството на клуба и Петър Колев

...
След проведена среща между ръководството на клуба и Петър Колев
Коментари Харесай

Петър Колев остава треньор на Берое

След извършена среща сред управлението на клуба и Петър Колев бихме желали да осведомяваме последователите на „ зелено-белите “ и футболната общност, че Колев ще продължи да води тима в оставащите мачове и през идващия шампионат, написа формалният уебсайт на старозагорския футболен клуб.

Смятаме, че Колев и неговият щаб са напълно отдадени и привързани към името „ Берое “ и с техния хъс за работа ще допринесат за предсроящи триумфи!

Ето думите на Колев след срещата с управлението:

„ Искам да изразя безкрайната си признателност към управлението на „ Берое “, към целия екип на тима, към моите другари, познати и не на последно място към моето семейство за поддръжката, която ми оказаха последните дни след първия ми мач като старши треньор на „ Берое “. Всички вие ме накарахте да се усещам благополучен и горделив. Накарахте ме да осъзная и схвана, че когато човек е откровен в емоционалността си и по-точно в проявата си на сантиментална уязвимост е обикновено да допусне неточност. Накархте ме да схвана, че единственото нещо, за което мога да скърбя в дейностите си е спонтанният ми отвод да продължа да извършвам функционалностите си на старши треньор на тима. В повече детайлности и пояснения не искам да влизам, тъй като всеки има право да пояснява нещата както пожелае. Знам, че най-важните хора са зад мен и ще се оправя. Предстои ни доста работа. Пожелавам на всички да са здрави и щастливи, с цел да успеем “, съобщи Колев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР