След проведен конкурс за избор на агенция, най-голямата комапния за

...
След проведен конкурс за избор на агенция, най-голямата комапния за
Коментари Харесай

Froneri България избра за своя творческа агенция All Channels | Advertising

След извършен конкурс за избор на организация, най-голямата комапния за сладолед в България - Froneri, избра All Channels | Advertising за собствен креативен сътрудник.

Froneri България е взаимна компания с Nestle и R&R за произвеждане на сладолед, замразени храни, и млечни артикули. Сред марките на компанията са добре познатите сладоледи Familia, Aloma, Familia Galaxy, Boss, Nirvana и други Експертизата и лидерското пазарно място на Froneri се гради както върху триумфа на мощните марки и опита на Nestlé в " дистрибуцията отвън дома ", по този начин и върху експертизата на R&R в производството на сладолед и мощното наличие в огромните търговски вериги.

" Основният ни аршин за избор на креативна организация беше както творчеството в предложенията, по този начин и приложимостта им в дълготраен проект за реализиране на бизнес задачите на Компанията. Вярваме че Агенцията ще способства за развиването на марките ни в дълготраен проект! ", споделиха от Froneri България.

" Екипът на Froneri България ни завоюва и впечатли с високата си комерсиална и маркетинг експертиза в бранша на сладоледите още от първата среща в процеса на брифирането ", съобщи Емилия Стефанова, Управляващ шеф на All Channels | Advertising. " За нас предизвикването беше да намерим нова платформа, която да показа продукта по най-хубавия метод, да работи за имиджа и продажбите по едно и също време ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР