След провала на днешното пленарно заседание заради липса на кворум

...
След провала на днешното пленарно заседание заради липса на кворум
Коментари Харесай

Симеонов: Това е пир по време на чума

 След неуспеха на днешното пленарно съвещание поради липса на кворум ръководещата коалиция остро осъди държанието на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които не се записват в пленарната зала, предава " Дарик ".

Според председателката на ПГ на ГЕРБ това държание не е обикновено и моли всички виновни свои сътрудници да бъдат солидарни и да дадат опция Народното събрание да работи.

Според пък това е " гуляй по време на чума ". 

" Има трима депутати от " Обединени патриоти " с Ковид, един е в тежко положение, това се случва и с сътрудниците от ГЕРБ и Воля. Сега ли би трябвало да се държат по този начин? по този начин споделят, че не ги интересува бюджетът, тежките проблеми на България. Те в този момент ликуват, тържествуват. Това се споделя гуляй по време на чума. Днес ще прогледнат и слепите гласоподаватели ", предвижда Симеонов.

" Надяваме се през днешния ден да е последният случай, в който Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия показват безнаказаност. В техните редици ходеха без маски, нашите заболели сътрудници са функционалност на това ", уточни Искрен Веселинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР