След продължителна борба с килограмите, Андреа най-накрая откри начина да

...
След продължителна борба с килограмите, Андреа най-накрая откри начина да
Коментари Харесай

Каквато винаги е била: Андреа влезе в топ форма

След продължителна битка с килограмите, Андреа най-сетне откри метода да си възвърне съвършената форма. 

Припомняме ви, че фолкдивата претърпя съществени тествания през последните години и едно от тях беше тежката ѝ разлъка с Кубрат Пулев, с който беше обвързана повече от 10 години. Двамата даже са правели опити за забременяване, само че без резултат. Дори бяха видяни дружно преди време да посещават клиника за репродуктивна медицина. Вероятно това е била и една от аргументите Андреа да се снабди с няколко кг от горната страна. 

След това раздялата им, която провокира същински възторг в медиите и нападките, които си разменяха обществено, може би също е дало отражение върху душевното, а и физическото здраве на фолкдивата. Но не щеш ли всеки тежък интервал отминава и през днешния ден певицата е също толкоз слаба и секси, каквато беше преди години. 

 Андреа

В момента наподобява, че Андреа работи върху видеоклипа на нова ария, тъй като през последните часове показа няколко фрагмента по какъв начин се подготвя за фотоси и дребна част от процеса на терен. 

 Андреа

Визията, несъмнено, е провокативна, като певицата към този момент не се тормози да покаже тялото си без в допълнение култивиране на фрагментите. Тя разгласява няколко сторита, в които се вижда, че коремът ѝ към този момент е стегнат, същото може да се каже и за бедрата ѝ. С две думи - напъните ѝ са дали отличен резултат. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР