След продължили четири месеца оперативно-издирвателни действия вторият обвиняем за опита

...
След продължили четири месеца оперативно-издирвателни действия вторият обвиняем за опита
Коментари Харесай

След преследване задържаха и втория обвиняем за опит за убийство на охранител

След траяли четири месеца оперативно-издирвателни дейности вторият обвинен за опита за ликвидиране на охранител е открит малко след среднощ през днешния ден. Задържан е в региона на варненско казино след гонене. С разпореждане на Окръжната прокуратура във Варна той е бил арестуван в ареста за период до 72 часа до довеждането му пред съда за установяване на мярката му за неотклонение. 36-годишният мъж е съизвършител в опита за ликвидиране на охранител в дискотека дружно с 16-годишен възпитаник.

Окръжната прокуратура във Варна му е повдигнала обвиняване за опит за съзнателно ликвидиране, осъществено в съучастничество с малолетния, по хулигански подбуди и при изискванията на рисков рецидив. Както е известно, в ареста с непрекъсната мярка за неотклонение е малолетното момче, което държало потърпевшия охранител, до момента в който 36-годишният мъж му нанасял удари с нож.

Деянието е било осъществено на 28 януари 2018 година към 2 часа след среднощ. В ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна постъпил сигнал от заведение в региона на спирка „ Акациите “ за сборичкване. На място било открито, че потърпевш при сбиването е 36-годишният охранител. Младият мъж бил с порезно-прободни рани в крайници и гърдите. Настанен бил в болница и с помощта на оказаната здравна помощ и дълготрайно лекуване той е бил избавен.

Утре Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 36-годишния обвинен. Разследването на опита за умишленото ликвидиране продължава. /dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР