След признанията на принц Хари и Меган Маркъл за кралския

...
След признанията на принц Хари и Меган Маркъл за кралския
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън с нова тежка диагноза

След признанията на принц Хари и Меган Маркъл за кралския двор, Сара Фъргюсън последва техния образец и започва своя подкаст Tea Talks, в който приказва искрено за редица аспекти от живота си - като комплицираните връзки с някогашния си брачен партньор принц Андрю или пък диагнозата рак на гърдата, която чу предходната година.
 Сара Фъргюсън и привилегията, която е получила от кралица Елизабет Втора
Привилегията, която Сара Фъргюсън получи от Елизабет Втора

Изглежда й е била фаворитка

Херцогинята на Йорк използва своето състояние, с цел да даде публичност по тематики, свързани със здравето, и се надява със своя опит да помогне на други дами в нейното състояние. А в този момент самата тя още веднъж се оказа в неприятна обстановка, чувайки още веднъж тежка диагноза. 

Малко повече от половин година след интервенцията на гърдата, през която мина, призна, че е била диагностицирана и с нападателна форма на рак на кожата. Няколко бенки са били отстранени още при реконструктивната намеса на гърдата. Сега пък минава през разнообразни проби, с цел да се откри в кой етап е болестта и какво ще бъде последващото лечение.
 Снимка 623908

Според близки до херцогинята, представени от Daily Mail, в този момент тя е в Австрия и е в компанията на свои родственици и близки другари, които й оказват помощ да се оправи с шока от това, че още веднъж има рак, и то толкоз скоро след осемчасовата мастектомия предишният юни.

Въпреки огромния стрес, тя продължава да показва мощ на духа и няма желание да се предава пред следващото предизвикателство, което й сервира животът.
 Сара Фъргюсън след интервенцията за рак на гърдата
Сара Фъргюсън след интервенцията за рак на гърдата

Емоционалното самопризнание на херцогинята на Йорк

А посредством своите говорители Сара Фъргюсън подканва всички, най-много тези с по-светла кожа и доста бенки, да се подлагат постоянно на профилактични прегледи, тъй като ракът е лечим, когато е открит в точния момент. Очакваме и напълно скоро да опише повече от персоналния си опит.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР