След признанието, че има български паспорт и се гордее с

...
След признанието, че има български паспорт и се гордее с
Коментари Харесай

Скандал на Евровизия: Призоваха за създаване на Велика Албания

След признанието, че има български паспорт и се гордее с българския си генезис, представителят на Република Северна Македония на певческия конкурс " Евровизия " Васил Гарванлиев продължава със свадите, написа скопското опозиционно издание " Република ".

В обществените мрежи се появи фотография, на която той театралничи ухилен с представителката на Албания за идния конкурс " Евровизия ". Двамата са прекръстили ръцете си, символизирайки двуглав орел.

Този привет се употребява от албанците, които по този метод манифестират желанието си за основаване на Велика Албания, изяснява " Република ".

Днес бе обявено, че Обществената медийна организация в Македония образува комисия, която ще реши какво ще се случи с тазгодишния представител на Северна Македония на състезанието " Евровизия " Васил Гарванлиев, написа " Реублика ".

Обществената работа споделя, че членовете на вътрешната комисия проучват от всички аспекти обстановката към абсурда с македонския реализатор и тези дни ще бъде взето дефинитивно решение.

" MRT сътвори вътрешна комисия, която преглежда и проучва всички аспекти, произлизащи от публичните реакции, свързани с " Евровизия ". Общественият оператор също ще вземе поради отговорностите, маркирани в лиценза за присъединяване, както и отговорностите, произлизащи от участието в Европейската мрежа за радиоразпръскване - EBU, където MRT е неразделна част от асоциацията за социална услуга в Европейския съюз. Скоро обществеността ще бъде в допълнение осведомена за окончателното решение на MRT ", споделя Мери Попова, началник на македонската делегация на " Евровизия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР