След появата на Ким Катрал на премирата на Емили в

...
След появата на Ким Катрал на премирата на Емили в
Коментари Харесай

Ще участва ли Ким Катрал в Емили в Париж?

След появяването на Ким Катрал на премирата на " Емили в Париж 3 ", слуховете че тя ще се причисли към продукцията се разгорещиха.

Emily in Paris debuted in 2020, which means the show was never able to have a proper premiere party — until now!

The cast dazzled at the Season 3 red carpet celebration, which also brought out Kim Cattrall (reuniting with EIP and SATC creator Darren Star) and Monsieur Thing
— Netflix (@netflix)
За почитателите ненапълно не бе изненада, че актрисата, известна с ролята си на Саманта Джоунс, се появи на розовия килим в спектакъл Шанз Елизе на 7-и декември, дружно с целия актьорски състав. На една от фотосите се вижда и различен воин от най-популярния сериал на Netflix сега - живата ръка " Thing " от, преобразена с френски изискан и в цялостен контрастност със стилистиката на Семейство Адамс.

Известно е, че Катрал и Дарън Стар (създателят на " Сексът и градът " и " Емили в Париж " ) са близки другари, макар че актрисата не се причисли към продължението " And Just Like That ". Зрителите въпреки всичко се надяват тя да влезе в другия сериал на Стар, а любознанието се разпали откакто Ким Катрал разгласява фотография от събитието.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР