След повече от година заедно Машин Гън Кели предложи брак

...
След повече от година заедно Машин Гън Кели предложи брак
Коментари Харесай

Меган Фокс и Машин Гън Кели се сгодиха


След повече от година дружно Машин Гън Кели предложи брак на Меган Фокс. 31-годишният рапър е поднесъл на актрисата годежен пръстен с два скъпоценни камъка, направен по негов усет от Stephen Webster.

„ Знам, че традицията повелява пръстенът да е с един камък, само че се стопирах на два, тъй като смарагдът е камъкът на нейната зодия, а диамантът на моята. Те са като две половини на една душа и символизират нашата обич “ – написа рапърът в Инстаграм.



35-годишната звезда от „ Трансформърс “ се похвали в обществената мрежа с видео от прочувствения миг, сниман много театрално с цели три камери!



Меган Фокс и Машин Гън Кели се срещат, до момента в който снимат кино лентата " Midnight in the Switchgrass ", в който взе участие и Брус Уилис.

Двамата оповестиха обществено връзката си през юли 2020 година, откакто актрисата се появи в клипа на Кели " Bloody Valentine ".



В първото си изявление като двойка Фокс назова Кели „ сродна душа “ и призна, че на снимачната площадка на кино лентата незабавно са се почувствали свързани.

Миналата година на Свети Валентин рапърът разгласи, че носи кръв от актрисата на врата си. Вижте повече тук:

Меган Фокс има три деца от брака си с Браян Остин Грийн („ Бевърли Хилс 90210 “). За тяхната дълга връзка четете тук:


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР