След последната си годишнина Алла Пугачева получи минимум публични поздравления

...
След последната си годишнина Алла Пугачева получи минимум публични поздравления
Коментари Харесай

Троловете пак наплюха Алла Пугачова за юбилея

След последната си годишнина Алла Пугачева получи най-малко обществени поздравления за 75-ия си рожден ден. Само няколко души, останали в Русия, се осмелиха да разгласяват благи думи по адрес на певицата.

Както сподели продуцентът Сергей Дворцов, мнозина направиха това, с цел да изразят отрицателното си отношение към дейностите и изказванията на артистката. 

Той напомни, че съветските федерални телевизионни канали също не демонстрираха никакви документални филми, отдадени на дивата на съветската сцена. По традиция на всеки рожден ден на съветски популярен създател малките екрани изобилстват от филми и излъчвания, отдадени на техните достижения. 

Той твърди, че сходна реакция на обществото е трябвало да се чака, защото Пугачова по този начин и не се извини на руснаците.

„ Днес доста актьори намерено демонстрират на Пугачова, че тя се държи грозно. Започна процесът на давност ". Според него въздействието на Пугачова в Русия от дълго време е изгубило предходната си мощ.

И в случай че по-рано някои актьори се пробваха да се допрян до нея, в този момент мнозина не виждат потребност от това.

Преди това, сподели продуцентът, мнозина изпитваха боязън и боязън към Алла Борисовна. Сега обаче имат опция да кажат какво в действителност мислят за нея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР