След поредица от раздели и събирания, попфолк певицата Мария и

...
След поредица от раздели и събирания, попфолк певицата Мария и
Коментари Харесай

Попфолк певицата Мария подаде молба за развод?

След поредност от раздели и събирания, попфолк певицата Мария и брачният партньор й Мирослав Соколов, прочут с псевдонима Дзвера, са си обърнали тил, само че този път е дефинитивно, оповестява " HotArena ". Певицата била подала молба за бракоразвод.

След следващото грубо счепкване, двамата още веднъж се бяха събрали при започване на годината, само че щастието не търпя дълго. Този път връщане обратно нямало да има и раздялата била дефинитивна.

В обществените мрежи крахът в връзките им също може да бъде видян. Мария е изтрила всичките им общи фотоси и към този момент не се показва с семейството Соколова. На почитателите й пък очевидно им е направило усещане, че брачният партньор й не беше в публиката за поддръжка по време на първия й лайф в " Като две капки вода “.

През годините двамата имаха няколко трагични раздели, като една от тях завърши с арест за Соколов. В полицията бе подаден сигнал за домашно принуждение, който в следствие изпълнителката отдръпна.

Това е трети бракоразвод за Мария. С първия й съпруг Митко Андонов, от който има щерка, певицата се разведе след невярност от негова страна. През 2015-а последва женитба с милионера Християн Гущеров, само че 3 години по-късно и тази приказка завърши.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР