След поредица от неуспешни връзки, Елен Колева най-накрая откри любовта

...
След поредица от неуспешни връзки, Елен Колева най-накрая откри любовта
Коментари Харесай

Елен Колева си хвана гадже - английски актьор

След поредност от несполучливи връзки, Елен Колева най-сетне откри любовта в лицето на астралния си близнак Дъглас, който живее в Лондон, написа HotArena.

Тя разгласява тяхна обща фотография в Инстаграм, на която са гушнати, а изпод приятелите им пожелават доста благополучие. Други признават, че двамата доста си подхождат, а някои даже го оприличават на Антонио Бандерас.

Влюбените поддържат любовта си от разстояние, а Дъглас постоянно гостува в дома на актрисата в София. И това се вижда от неговите фотоси, в които има няколко фрагмента от жилището ѝ, както и такива с нейното куче.

Запознати издават, че двамата са дружно от началото на годината, само че Елен изрично не желае да споделя за новата си обич поради претърпените разочарования при несполучливите ѝ връзки с известни мъже, написа „ Галерия “.

В предишното тя имаше спекулация с предприемача Александър Найденов, прочут като Сашо Майонезата, само че двамата се разделиха с гръм и тропот и взаимни обвинявания по медиите. След това завъртя романс с писателя Калин Терзийски, само че връзката им не изтрая и година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР