След поредица от изследвания той е бил прехвърлен в интензивното

...
След поредица от изследвания той е бил прехвърлен в интензивното
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона влезе в интензивно отделение

След поредност от проучвания той е бил трансфериран в интензивното поделение на Национален военномедицински център " Уолтър Рийд " край Вашингтон " за поддържащи грижи и деликатно наблюдаване ", написа в изказване на болничното заведение, представено от Българска телеграфна агенция.

 

" В момента не е ясно какъв брой дълго министър Остин ще остане в болничното заведение. Не се чака актуалният проблем с пикочния мехур да повлияе на предстоящото му цялостно възобновяване. Прогнозата за развиването на раковото му заболяване остава отлична ", допълват медиците.

По-рано беше обявено, че отговорностите на министъра ще се трансферират на неговата заместничка Кейтлийн Хикс.

Американският президент Джо Байдън бе подложен на огромен напън да уволни министъра на защитата Лойд Остин откакто в продължение на четири дни той държал президента на Съединени американски щати в незнание, че е настанен в болница при предходната си хоспитализация.

 

70-годишният Остин бе приет в болница в новогодишния ден поради - по думите на Пентагона - затруднения след неотдавнашна рутинна интервенция. Стигнало се обаче до настаняване в реанимация, а Белият дом бе осведомен чак на 4 януари. През това време заместничката на Остин - Катлийн Хикс, пък била на отмора в Пуерто Рико, съобщи тогава британското издание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР