След почивните дни трафикът в страната е интензивен. Големи задръствания

...
След почивните дни трафикът в страната е интензивен. Големи задръствания
Коментари Харесай

Усилен трафик, но без големи задръствания в цялата страна

След почивните дни трафикът в страната е натоварен. Големи тапи обаче не са се образували. Трафикът е засилен по автомагистралите ”Тракия ”, ”Хемус ” и ”Струма ”, както и на входовете на столицата.
На входа на София откъм Владая " Пътна полиция " е обособила две ленти за придвижване на влизане в столицата.

Интензивно прекосяване на коли се следи по основен път Е79, от Кулата до София.

В региона на Благоевград трафикът също е натоварен по Автомагистрала " Струма " и основен път Е79. Към 18.30 часа там тук-там са се образували колони от коли, съобщи Фокус. Най-натоварено е прекосяването в региона на пътен възел " Симитли ", където са събират автомобилните потоци от Банско и от основен път Е79.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград са съобщили, че макар интензивния трафик, денем няма регистрирани тежки произшествия.

Мъгла лимитира видимостта тук-там в областите Пловдив, Пазарджик и Бургас. Читатели на news.bg оповестиха и че мъгла има тук-там и по Автомагистрала " Люлин ".

От КАТ предизвестяват, че до края на деня ще има засилено полицейско наличие по главните пътни артерии в страната. Служителите на " Пътна полиция " ревизират водачите основно за приложимост на алкохол, опиати, съществуване на застраховка " Гражданска отговорност " и дееспособност.

Припомняме и че до 20 часа през днешния ден остава в действие ограничаването за придвижване на МПС с тегло над 12 тона по автомагистрала " Струма " и основен път Е79. Целта на ограничаването е да се обезпечи по-безпроблемното придвижване на леките коли в последния почивен ден от коледните празници.
Въпреки това водачите на ТИР-ове недоволстват от наложеното ограничаване. Според тях по пътищата в страната не е имало чак толкоз засилен трафик.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР