След победата с 3:0 над Марек Левски ще гостува като

...
След победата с 3:0 над Марек Левски ще гостува като
Коментари Харесай

Левски гостува на ЦСКА като лидер във волейбола

След успеха с 3:0 над " Марек " " Левски " ще гостува като водач на ЦСКА в 7-ия кръг от волейболното състезание при мъжете. Първото постоянно дерби за сезона е на 18 ноември от 18 ч.

Воденият от Николай Желязков отбор събра 15 точки, а " алените " имат 14 и мач по-малко. Двубоят им от 6-ия кръг с първенеца " Хебър " в Пазарджик е отсрочен за 8 декември.

Така " Левски " няма по какъв начин да бъде преместен от първото място във краткотрайното нареждане. Същото важи и за второто на " алените ". Изходните позиции на двата тима дават спомагателен заряд на борбата.

“Дербито с ЦСКА? Честно казано, за мен е безусловно редови мач.

" Левски " - ЦСКА постоянно е дерби в годините. Точките, които се печелят, обаче са същите.

Важно е да създадем добра подготвителна седмица. Ще се опитаме да затрудним оптимално ЦСКА и да покажем добър волейбол в тяхната зала.

Не са свършили тежките мачове. За мен няма нищо друго против ЦСКА. Зарядът ще бъде огромен, ще има аудитория почитатели на ЦСКА, само че за това играем ", съобщи Желязков по отношение на идното дерби.

“Излязохме с по-различен състав. Не сме подценявали " Марек ". Сега бе момента да дам опция и на други момчета да поиграят.

Стоил Палев игра като титуляр за първи път. Като цяло се показа добре. Аз видях положителни неща.

В последна сметка успяхме да спечелим чиста победа ”, разяснява треньорът на " Левски " успеха над " Марек ", която бе пета подред за " сините " в шампионата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР