След победата над Джон Райдър миналия месец, спекулациите не спират

...
След победата над Джон Райдър миналия месец, спекулациите не спират
Коментари Харесай

Джърмейн Чарло ще е следващият съперник на Канело

След успеха над Джон Райдър предишния месец, спекулациите не стопират за това, кой ще е идващия съперник на Саул „ Канело “ Алварес. Мнозина смятаха, че реваншът с Дмитрий Бивол е на дневен ред за мексиканеца, а хора като Еди Хърн неведнъж загатваха руснака като индивида, против който Канело желае да се изправи.

Въпреки това, бързо стана ясно, че реванш сред двамата е малко евентуално да бъде идващото нещо, като разногласието за тежестта се счита за главен препъни камък в договарянията. Хърн неотдавна удостовери, че първенецът в лека тежка категория е отхвърлил първичната оферта за борбата.

И в изявление за IFL TV, промоутърът разкри, че е бил принуден да има вяра, че борба сред Алварес и сегашния международен първенец на WBC в междинна категория Джермел Чарло е това, върху което се работи в този момент.

„ Чарло наподобява като любимец за тази борба. Не успяхме да изпълним реванша против Бивол и чакам борбата с Чарло да напредне в този момент, само че ще забележим по какъв начин ще вървят идващите няколко дни “, разгласи Хърн.

Чарло е международен първенец в категория междинна от 2019 година, като към този момент е взел пояса на IBF в лека междинна категория до тук в кариерата си. Въпреки че „ Hit Man “ е непобеден след 32 борби, той в никакъв случай не се е изправял против някой от равнището на международния първенец в четири категории Канело Алварес и евентуално ще се нуждае от най-хубаво показване в кариерата си, в случай че желае да вземе безспорната корона.

Поражението му от Бивол беше първата загуба на Канело от съвсем десетилетие и, макар че има мнение, че той към този момент е в залеза на кариерата си, мощното показване против Райдър предишния месец сподели, че той към момента е индивидът, с който би трябвало да се преценява всеки в категория супер междинна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР