След по-малко от месец очакваме Samsung да покаже тазгодишния Galaxy

...
След по-малко от месец очакваме Samsung да покаже тазгодишния Galaxy
Коментари Харесай

На какво приличат новите слушалки на Samsung

След по-малко от месец чакаме Samsung да покаже тазгодишния Galaxy Note, дружно с още няколко изненади, една от които ще е нов комплект Galaxy Buds слушалки.

Както към този момент знаем, те най-вероятно ще се споделят Galaxy Buds Live, а с помощта на Еван Блас, от който постоянно получаваме 3D изображения на нови джаджи, можем за пръв път да забележим по какъв начин ще наподобяват слушалките.

Формата им е меко казано ексцентрична и друга от тази на предходните Buds, които видяхме предходната година или Buds+, които излязоха паралелно с Galaxy S20 серията.
 Снимка 487506

Galaxy Buds Live са във формата на фасул и са без силиконови накрайници.

Очевидно от Samsung са намерили метод по какъв начин да задържат бобчетата в ушите, само че би трябвало да признаем, че на първи взор това наподобява много мъчно, поради ексцентричния дизайн.

В средата им виждаме дребен представител и два обособени отвора за микрофони, а в долната си част имат две дребни точки за зареждане.

Зареждането, несъмнено, се случва посредством кутийката, която този път е в овална квадратна форма. Цветовете наподобява са общо три и ще можем да избираме сред бял, черен и бронзов.
 Samsung Galaxy Buds+ и какви са новостите в слушалките
Какво би трябвало да знаем за новите Samsung Galaxy Buds+

По-голяма батерия, повече тон и повече съгласуваност

Бронзовият ще се вписва идеално с тена, който си пожелаваме да сме хванали до началото на август, когато ще се появят слушалките.

Засега не знаем каква ще е цената на Galaxy Buds Live, само че ни се желае да имаме вяра, че Samsung ще ги добави към някой от по-скъпите модели на Galaxy Note 20, както се случи при S20 и Buds+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР