След петгодишно отсъствие американският режисьор Дейвид Финчър се завръща в

...
След петгодишно отсъствие американският режисьор Дейвид Финчър се завръща в
Коментари Харесай

Дейвид Финчър и Гари Олдман ще правят заедно филм за филма "Гражданинът Кейн"

След петгодишно неявяване американският режисьор Дейвид Финчър се завръща в игралното кино с план за " Нетфликс ", в който носителят на " Оскар " Гари Олдман ще извършва основната роля. Биографичният филм на име " Манк " ще споделя за сценариста на кино лентата " Гражданинът Кейн " Херман Манкевич, оповестява " Варайъти ".

Лентата се базира на сюжет на починалия татко на Финчър - Джак, който работи по него преди гибелта си през 2003 година.

Все още няма елементи към сюжета, само че източници настояват, че историята ще се върти към бурното развиване на сюжета на " Гражданинът Кейн " и работата на Манкевич с режисьора Орсън Уелс. Класиката от 1941 година и до през днешния ден е апетитен за един от най-хубавите филми на всички времена, само че макар огромния му триумф и признанието на рецензията, само сюжетът получава " Оскар ".

Финчър ще снима кино лентата, който е продуциран от " Нетфликс ", в черно-бял вид. Очаква се фотосите да стартират през ноември.

" Манк " ще бъде първи игрален филм за Финчър от " Не споделях довиждане " насам. Междувременно той режисира няколко от телевизионните формати на " Нетфликс " като " Къща от карти ", Mindhunter и анимираната поредност " Любов, гибел и роботи ".

В последно време британецът Олдман, който предходната година завоюва " Оскар " за ролята си в облика на Уинстън Чърчил в " Най-мрачният час ", бе ангажиран със фотосите на няколко кино лентата като The Laundromat на Стивън Содърбърг с Мерил Стрийп, който също е на " Нетфликс ", както и на The Woman in the Window с Ейми Адамс и " Куриерът " с Олга Куриленко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР