След паузата в първенствата за изиграването на мачовете от турнира

...
След паузата в първенствата за изиграването на мачовете от турнира
Коментари Харесай

Първа лига НА ЖИВО: ЦСКА - Черно море

След паузата в шампионатите за изиграването на мачовете от шампионата Лига на нациите, отборите в Европа възобновиха през този уикенд шампионатите, като през днешния ден се завръща и българската Първа лига. В мач от 8-я кръг на шампионата един против различен се изправят ЦСКА и Черно море. Срещата е с начален час 20:00 и ще може да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg .
Преди мача
Отборът на ЦСКА започва чудесно сезона с три следващи победи в Първа лига , само че последва спад и загуба от първенеца Лудогорец. Играчите на Нестор Ел Маестро се отърсиха от провалянето с пердах над Верея, само че още в идващия кръг " канарчетата " от Ботев " смъкнаха още веднъж усмивките " от " алените " лица с нулево реми в Пловдив.
Съперникът през днешния ден е Черно море, който също играе на приливи и отливи. Играчите на Илиан Илиев са на 5-а позиция в подреждането с три победи от седем мача и 12 точки.
ЦСКА : 30. Черниаускас, 4. Чорбаджийски, 5. Бодуров, 6. Пинто, 7. Жоржиньо, 8. Джеси, 9. Мауридес, 14. Лясков, 15. Малинов, 19. Десподов, 27. Секулич
Черно море : 88. Макенджиев, 38. Ндонгала, 33. Енчев, 70. Димов, 23. Хасани, 10. Василев, 71. Панайотов, 16. Витанов, 41. Кононго, 9. Фенуш, 99. Кики
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР