След първоначалната еуфория, че прайм министер Борисов да го покани

...
След първоначалната еуфория, че прайм министер Борисов да го покани
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Големият агент на ДС Марков и големият шофьор Борисов отново застават рамо до рамо

" След първичната еуфория, че прайм министер Борисов да го предложения в листите на една от най-големите асфалтово-ядрено-газово-интерконекторни корпорации в света, а точно " ГЕРБ " сосиете аноним, та след този първичен възторг, дано се задълбочим малко повече в споделеното от Георги Марков.
От доноса, пардон, от статуса на ейджънт Никълъс се схваща, че той познава фелдмаршал Борисов от четвърт век. Това е още от времето, когато лекар хонорис идея Борисов още е работил по градежите, с цел да изкарва в допълнение средства за закупуване на " Хумана " за потребностите на поотрасналата си щерка.
 Георги Марков: Бойко ми звънна, че се нуждае от мен, желая да му оказа помощ! Георги Марков: Бойко ми звънна, че се нуждае от мен, желая да му оказа помощ!
Бившият парламентарен арбитър и сегашен народен представител от ГЕРБ Георги Марков заяви във Фейсбук, че още веднъж ще бъде в листите на партията за во...
Това е още от времето, когато Съюз на демократичните сили " беше нашата партия ", както самичък се изрази художник Борисов преди време. Нищо, че е бил член на Българска комунистическа партия ", във Facebook.
Остава чувството, че те са се срещнали малко откакто дядото на бития студент Евгени Марчев персонално е прецакал инженер Борисов, възпрепятствайки образованието му в " Харвард ".
Очевидно другарството сред сътрудник Николай и инженер Борисов е доста по-здраво от непрекъснато пукащия се лайнопровод във Варненския залив.
И, с помощта на това другарство, те, двамата, като в песента " постоянно двама, постоянно ", ще вървят дружно към пета поредна победа. Големият сътрудник на Държавна сигурност Марков и огромният водач Борисов още веднъж застават един до друг, с цел да победят за ПЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ.
 Дядото на студента Евгени Марчев отговори на Борисов: На Вас ви липсва доста морал! (ВИДЕО) Дядото на студента Евгени Марчев отговори на Борисов: На Вас ви липсва доста морал! (ВИДЕО)
Дядото на студента Евгени Марчев, който беше задържан по време на митингите в София и чийто случай се проверява за полицейско принуждение...
Напред, първенци! Свлачищар Борисов кара, а Държавна сигурност - бута. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР