След първия празен мандат и очакването за изпълнението на втория

...
След първия празен мандат и очакването за изпълнението на втория
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не прогнозирам до какво ще доведе поредното преобръщане в отношенията ГЕРБ-ПП

След първия празен мандат и упованието за осъществяването на втория предлагам служебното държавно управление да утвърди на изключително съвещание през идната седмица доклад за постигнатото през последните четири месеца, заяви служебният министър председател Гълъб Донев на днешното съвещание на Министерския съвет.

" Да представим пред хората какво свършихме ", добави Донев. Не се ангажирам да предвиждам до какво ще докара следващото катурване в отношението сред първите и вторите в политическата система, уточни министър председателят. Той сподели, че в битието си на министър председател е добре да се мисли не за оставка, а за работата в интерес на хората, която да се свърши преди оставката.

Последователни сме в използването на главния принцип на положителното ръководство, тъй като сме уверени, че всеки, който ръководи страната, е задължен да се регистрира за стореното във властта, съобщи Донев. По думите му като държавно управление, което ще се регистрира за повторно през последните 10 месеца, това „ не е ужасно и не изисква изключителна храброст “.

Най-големият ни триумф като служебно държавно управление мъчно може да се регистрира в протоколно решение, съобщи Донев. По думите му служебният кабинет ръководи страната в режим на нормалност, предвидимост и успокоение, което е изглеждало скучно на моменти. „ От друга страна - заниманието, което предлага играта на въртележка, върви с уточнението, че е допустимо да загубиш равновесие, внимание и добра видимост за детайлите ", сподели Гълъб Донев. Според него същото се отнася и за политическата въртележка. Той изрази вяра, че участниците ще имат постоянен вестибуларен уред.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР