След отпадането на мониторинговия доклад за България най-важно е влизането

...
След отпадането на мониторинговия доклад за България най-важно е влизането
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Отпадането на мониторинга е позитивен знак, чакаме до декември добра новина за Шенген

След отпадането на мониторинговия отчет за България най-важно е влизането ни в Шенген. Това разяснява националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на Движението.

Отпадането на мониторинга е извънредно положителен знак за България, сподели Пеевски във връзка решението, обявено от Европейската комисия. И добави: „ Днес е прекрасен ден! ”.

За нас това е триумф на държавното управление. Сега най-важно е влизането ни Шенген. След отпадането на мониторинговия отчет не виждаме никакви учредения това да не се случи. То е значимото решение за българите, безапелационен бе Делян Пеевски.

Надявам се да си осъществим уговорките по защита на границите и ограничението на мигрантския напън и напълно скоро да имаме положителната вест, че сме в Шенген. Надяваме се до декември това да е реалност, акцентира Пеевски.

Попитан не е ли оптимист за октомври, той отговори: „ За мене не - по отношение на нашите наблюдения, тъй като и с господин Кючюк работим доста. Но за декември се надяваме да се случи. ”

Това зависи и от всички дейности на държавното управление – то би трябвало да извърши всичко, което включват мненията към нас. Но главното е да се овладее мигрантският напън. Това зависи доста от Министерство на вътрешните работи. Те би трябвало да си свършат работата, сподели още Пеевски.

В отговор на журналистическа имитация, че Австрия вижда проблеми точно в тази сфера, Делян Пеевски съобщи: „ Затова споделям, че се знае къде е казусът. Трябва да си свършим работата и когато нямат учредения, незабавно да се случи влизането ни в Шенген. ”.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР