След отмяната на извънредната епидемична обстановка повечето от фирмите планират

...
След отмяната на извънредната епидемична обстановка повечето от фирмите планират
Коментари Харесай

Голяма част от фирмите ще запазят хибридния режим на работа

След анулацията на изключителната епидемиологична конюнктура множеството от компаниите възнамеряват да запазят хибридния режим на работа.

По-голямата част от бизнеса избира да резервира хибридната форма на работа, въведена с пандемията, периодично повтаряне на работа от офиса и от вкъщи:

„ В хибриден режим на работа сме към този момент от няколко месеца. Не предвиждаме все още чиновниците на 100% да се върнат в офиса. Продължаваме в хибриден режим, което значи за хората от офиса работа от офиса и от у дома, съгласно техните потребности и стремежи. Поне няколко пъти обаче в месеца ги задължаваме да идват до офиса, с цел да се виждат с сътрудници, да има социализация сред сътрудниците и на 100% хората от производството те си работят в индустриална среда. При тях хибриден режим на работа не може да се приложи " - споделя Катя Христова от компания за произвеждане на интегрални схеми и чипове.

Пандемията наложи практиката на работа от разстояние и към този момент е време тази нова форма да бъде нормативно уредена, споделя Светлозар Петров от най-голямата платформа за претовареност у нас.

„ Според мен натрупахме задоволително опит последните две години какви са евентуалните проблеми, какво има потребност да бъде контролирано във връзка с отдалечената работа и към този момент умерено може да се урегулира ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР