След остров Родос днес „Αmazara Quest“, известен още като „Кораба

...
След остров Родос днес „Αmazara Quest“, известен още като „Кораба
Коментари Харесай

Нова порция скандални разкрития за „Кораба на оргиите“: С бичове, маски и секс играчки забавляват разгонените българи на борда

След остров Родос през днешния ден „ Αmazara Quest “, прочут още като „ Кораба на оргиите “ дебаркира на пристанището в критския град Ханя. В него пътуват 393 души екипаж и 660 пасажери от които 329 мъже и 331 дами. Сред тях и 28 българи.

Цената за пътешестване на човек стартира от 2.349 $ и стига до 8.875 $ за първокласна суита.

Холандската туристическа компания SDC, която провежда пътуването дава обещание безспорна поверителност по отношение на самоличността на пасажерите.

Абонаментът за уеб страницата е 12 евро на месец за членовете му, които са към 5.000.000

Припомняме, че в круиза на оргиите, който ще продължи 8 дни пътуват 28 българи, 24 бразилци, 17 австралийци, 23 аржентинци, 27 французи, 37 германци, 24 италианци, 18 мексиканци, 33 холандци, 12 шведи, 17 щвейцарци, 34 англичани, 172 американци. Има още 6 гърци /4 мъже и 2 жени/ и 4 кипърци /2 дами е 2-ма мъже/.

Той ще премине през островите до островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, град Ханя на остров Крит и град Мармарис (Турция).

Организаторите са възнамерявали празненство на запознанството, където участниците ще се видят с двойките, с които ще се разтоварват по-късно, преди корабът да отплава.

„ Менюто “ включва тематични еротични вечери, kinky shows, секс онлайн и уроци pole dancing. 700-те посетители са от целия свят, с изключение на „ огнените “ прояви, също ще се хранят в тузарските заведения за хранене и ще се възползват от всички улеснения на круизен транспортен съд.

Бичове, маски, кожени секс-екипи и други секс играчки се приказва, че са подредени в стаите и в залите на оргиите на круизния транспортен съд.





Източник и видео: в. Български вести
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР