След оспорвана надпревара със знания за опазването на природата, “

...
След оспорвана надпревара със знания за опазването на природата, “
Коментари Харесай

Излъчиха победителите в тазгодишното издание на Зелената олимпиада

След оспорвана конкуренция със познания за опазването на природата, „ “ излъчи спечелилите в тазгодишното десето издание на състезанието. Те са в три възрастови групи – начален, прогимназиален и гимназиален стадий.

Инициативата мина под патронажа на министъра на околната среда и водите Росица Карамфилова и се организира напълно онлайн. Това даде опция на деца от цялата страна да се включат - от огромните градове до най-малките обитаеми места.

В уеб страницата участниците от 1 до 12 клас ревизираха своите познания за природата посредством особено готови проби от 10 въпроса. Последният от тях беше отворен и участниците трябваше да напишат малко есе.

Тази година победител измежду най-малките е Весела Несторова, ученичка в трети клас в 35-о СЕУ " Добри Войников " в София. В прогимназиален стадий премията получава шестокласничката Божена Георгиева от IV ОУ " Иван Вазов ", гр. Монтана. Сред гимназистите е отличен Ивайло Мъндев от Сливен, който е възпитаник в десети клас на ППМГ " Добри Чинтулов ". Всеки от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР