След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България

...
След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България
Коментари Харесай

Гриша Ганчев се оттегля от ЦСКА

" След осем години отпред на най-успешния футболен клуб в България господин Гриша Ганчев и господин Данаил Ганчев се отдръпват от ръководството на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са трансферирани безплатно на фондация " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ", заяви клубът.

Ганчев пое ЦСКА през 2016 година.

" Най-важната персонална победа на господин Гриша Ганчев и на господин Данаил Ганчев остава приемането на позволение за градеж на нов, съвременен, многофункционален стадион " Българска войска ", прибавят от ЦСКА, които ще свикат конференция на 7 май.

 

" За тези осем години тимът се класира в групите на европейските клубни шампионати два пъти и записа паметни победи над противници като Рома, Базел и Виктория Пилзен и съумя да обърне отрицателната статистика във Вечното дерби. Тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево бе осъвременена, като тя и стадион „ Българска войска “ станаха благосъстоятелност на клуба. Най-важната персонална победа на господин Гриша Ганчев и на господин Данаил Ганчев остава приемането на позволение за градеж на нов, съвременен, многофункционален стадион „ Българска войска “, показват от клуба.

 

" Оттук нататък, задачите пред ЦСКА остават същите, а работата по всички планове като построяването на нов „ армейски “ дом и модернизацията въз основата в Панчарево, която беше стартирана преди години, не престават по проект и в график. Както до момента, оперативното управление на клуба ще се реализира от двамата изпълнителни шефове на тима Филип Филипов и Стоян Орманджиев ", се показва още в известието.

 

ФрогНюз

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР