След определена възраст рождените дни и ходът на времето започват

...
След определена възраст рождените дни и ходът на времето започват
Коментари Харесай

Кога ще правите най-хубавия секс в живота си?

След избрана възраст рождените дни и ходът на времето стартират да ни радват все по-малко и сякаш избираме времето да спре, в сравнение с да прибавяме още една година към възрастта си. Днес обаче ще ви дадем основателна причина да очаквате с неспокойствие една избрана година от живота си. Наскоро бе извършено следващото изследване, чиято цел е да отговори на по този начин значимия въпрос: " На каква възраст сексът е най-хубав? ". Много от нас са безапелационни, че колкото сме по-млади, то толкоз по-редовен и по-страстен е половият ни живот. Всъщност в този момент ще опровержим това изказване. За да получат точни резултати, специалистите вършат онлайн анкета, в която хора на възраст сред 50 и 60 година дават отговор на въпроса по кое време са правили най-хубавия секс в живота си.

Кой може да направи по-добро съпоставяне от персони, изживели бурната си младост и пробвали задоволително от сладостта на половия живот?

Според тях възрастта, в която са се насладили на най-хубав и пълностоен сексуален живот, е малко след 40-та година и по-точно на 46 година Друг неочакван факт съгласно изследването е че най-щастливите двойки вършат секс единствено един път седмично. Затова не се тревожете и не мислете, че единствено вие не го вършиме всеки ден. А пък необвързаните в Съединени американски щати приблизително се отдават на интимни милувки сред два и три пъти в месеца.

50% от двойките, взели участие в проучването, са безапелационни, че най-хубавия секс са правили с сегашния си сътрудник. Ако към момента 46-ият ви рожден ден е надалеч, въоръжете се с самообладание - най-хубавото занапред следва! А колкото повече години минават, толкоз повече ще се наслаждавате на половия си живот.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР