След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща някои

...
След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща някои
Коментари Харесай

На 6 юли ще чуем Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов в Бургас

След големия триумф на програмата „Да послушаме кино“, включваща някои от най-популярните тематики от български филми, която препълни огромните подиуми в България в 38 града и сграбчи наградата „Кристална лира“ за върхови достижения в региона на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално странствуване с музика от международното кино.

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов показват „СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА“ в Бургас на 06.07.2022 година

Това е концерт-спектакъл, който отваря вход към една друга действителност. Едно раздвижващо душата събитие, което ангажира слушателя и разкрива картини от знакови ленти – „Имало едно време в Америка“, „Кръстникът“, „Убий Бил“, „Кабаре“, „Флашданс“, „Хубава жена“, филмите на Чарли Чаплин („Модерни времена“) и доста други.

Проектът включва поредност от концерти в страната с определени кино части от обичани и знакови филми, с напълно нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове. На сцената, с изключение на Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите ХИЛДА КАЗАСЯН, ТЕОДОСИЙ СПАСОВ и ВАСИЛ ПЕТРОВ, ще се качат и едни от най-хубавите джазови музиканти:

Живко Петров – пиано

Христо Йоцов – барабани

Димитър Карамфилов – контрабас

Михаил Йосифов – тромпет

За още по-силно влияние, на концертите ще има мултимедия, готова особено от Васил Къркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов особено за случая.

Началото е от 21:00 ч.

Билети можете да закупите от:

* Онлайн:

(Ползвайте опцията PRINT@HOME, изпринти у дома, и се сдобийте елементарно и комфортно с билет).

* На касата на НХК и Часовника.

За повече информация: 0894 898 098

Деца до 6 година влизат без билет и без право на място.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР