След огромния успех на „Борат”, Мария Бакалова си заслужи участие

...
След огромния успех на „Борат”, Мария Бакалова си заслужи участие
Коментари Харесай

Мария Бакалова разголи крака с нова секси визия

След големия триумф на „ Борат”, Мария Бакалова си заслужи присъединяване в „ The Bubble” на Джуд Апатоу и „ Bodies Bodies Bodies”, който би трябвало да тръгне по кината това лято. Наскоро разбрахме, че функциите на актрисата не стопират и тя ще взе участие в „ Branded”, където компания ще ѝ вършат Алекс Петифър, Франк Грило и Том Хопър.

Преди броени часове стана ясно, че Мария Бакалова влиза и в киновселената на Marvel и ще бъде част от " Пазителите на галактиката ".

Но макар все по-запълнения ѝ работен график, Мария Бакалова участва на всяко огромно звездно събитие. Точно такова беше и раздаването на филмовите и телевизионни награди на MTV на 5 юни в Санта Моника, Калифорния.



За разлика от Джей Ло, Сидни Суийни и Оливия Родриго, които бяха избрали облеклата си с акцент върху красивите им гърди, на церемонията родната звезда беше заложила на секси къса пола. Мария Бакалова се качи на сцената и с цел да показа спечелилият в една от категориите.



Освен тоалета на Мария Бакалова, усещане направи и прическата ѝ. Актрисата е решила да размени русия цвят на косата си с огнени кестеняво-червеникави нюанси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР